The influence of salt reduction with encapsulated oleoresins on the quality of mayonnaise, mustard, and ketchup			
		
		
	
  
	
	
	
	
	
	
	
			
		  
			
							
								
			
							
								
					
												- 
							
																Tipo de publicação
																Artigo com arbitragem científica
							 
						 
												- 
							
																Autor(es)
																Carmo Serrano (INIAV), Margarida Sapata (INIAV), Diogo Castelo-Branco, Ana Tasso, António Marques, Cláudia Viegas,  Diogo Figueira  and Norton Komora
							 
						 
												- 
							
																Editor
																Front. Nutr. Nutrition and Food Science Technology
							 
						 
												- 
							
						
 
												- 
							
						
 
												- 
							
						
 
												- 
							
																DOI
																https://doi.org/10.3389/fnut.2024.1456319
							 
						 
												- 
							
						
 
											
				 
				
			
		 
		
	
	
			
		
										Entidade orgânica do INIAV
							Unidade de Tecnologia e Inovação
										Resumo