Valorization of Solanum melongena L. crop by-products: Phenolic composition and in vitro antioxidant, antidiabetic, anti-inflammatory, cytotoxic, and antimicrobial properties			
		
		
	
  
	
	
	
	
	
	
	
			
		  
			
							
								
			
							
								
					
												- 
							
																Tipo de publicação
																Artigo com arbitragem científica
							 
						 
												- 
							
																Autor(es)
																Mikel Añibarro-Ortega,  Maria Inês Dias,  Jovana Petrović,  Sonia Núñez,  Ricardo C. Calhelha,  Eduardo M. Costa,  M. Machado,  Manuela Pintado,  Marina Soković,  Víctor López,  Lillian Barros,  José Pinela (INIAV)
							 
						 
												- 
							
																Editor
																Process Biochemistry
							 
						 
												- 
							
						
 
												- 
							
						
 
												- 
							
						
 
												- 
							
						
 
												- 
							
																DOI
																https://doi.org/10.1016/j.procbio.2025.04.002
							 
						 
												- 
							
						
 
											
				 
				
			
		 
		
	
	
			
		
										Entidade orgânica do INIAV
							Polo de Vairão - Laboratório Nacional de Referência de Segurança Alimentar