Título | Autor(es) | Tipo de publicação | Ano |
---|---|---|---|
Modelisation of heat treatment of portuguese oak wood (Quercus pyrenaica L.). Analysis of the behaviour of low molecular weight phenolic compounds | Canas S., Grazina N., Belchior A.P., Spranger M.I., Bruno-de-Sousa R. | 2000 | |
Statistical methods for controlling wine tasting panels | Alvelos H., Cabral J.A., Amaral B., Barros P. | Artigo com arbitragem científica | 2000 |
The precipitation of colouring matter in red wines. Contribution to the study of the deposits composition | Canas S., Leandro M.C., Spranger M.I., | Artigo com arbitragem científica | 2000 |
Evolution de la couleur des eaux-de-vie de Lourinhã au cours des trois premieres annees de vieillissement | Canas S., Belchior A.P., Caldeira I., Spranger M.I., Bruno-de-Sousa R. | Artigo com arbitragem científica | 2000 |
"Blauer Portugieser", the dissemination of a grapevine | Regner F., Eiras-Dias J.E., Stadlbauer A., Blahous D. | Artigo com arbitragem científica | 1999 |
Acidification des moûts et des vins. L'acide L(+)-lactique comme alternative à l'acide L(+)-tartrique | Carvalho E.C.P., Costa S., Franco C., Curvelo-Garcia A.S. | Artigo com arbitragem científica | 1999 |
Cork taint in wines - current state of knowledge | Pereira C.S., Danesh P., Marques J.J.F., San Romão M.V. | Artigo com arbitragem científica | 1999 |
Early estimate of wine production by means of airborne pollen 1- Demarcated region of the Douro | Cunha M., Costa P., Almeida C., Abreu I., Pinto P., Castro R. | Artigo com arbitragem científica | 1999 |
Influence des principaux acides du vin dans l'acidite reelle (pH) | Pato M.A.S. | Artigo com arbitragem científica | 1999 |
La dosage de l'acide D(+)-malique dans les vins avec des faibles teneurs, en employant la methode enzymatique | Machado M., Curvelo-Garcia A.S. | Artigo com arbitragem científica | 1999 |